marți, 16 decembrie 2008

Orgasmul gainilor, la degetul fermierului Hansi


Nu este banc, ci este obsesia unui barbat din Germania, protagonistul show-ului "Farmer wants a wife" ("Fermier, caut sotie"). Hansi, in varsta de 71 de ani, a fost vazut in timp ce isi stimula gainile cu degetul. In seria finala a concursului TV, barbatul a marturisit castigatoarei Marianne, in varsta de 66 de ani, din Hamburg, ca isi stimuleaza gainile cu degetul pentru ca "asa au ele orgasm".
Se pare ca Marianne nu a fost prea incantata de secret, aratandu-si dezgustul total fata de fermier. "Mereu auzi glume cu fermieri singuri care abuzeaza de animalele lor... mi-e scarba. Nu asta e lumea mea", a spus femeia, care si-a facut in graba bagajele si l-a lasat pe Hansi singur cu gainile sale.
Purtatorul de cuvant al Organizatiei pentru Drepturile Animalelor (PETA), Harald Ullmann, a declarat ca "acest comportament este inacceptabil", citeaza Bild. Drept urmare, organizatia a depus o plangere penala de abuz sexual impotriva fermierului.
Cu toate acestea, protagonistul show-ului TV nu vede nimic gresit in comportamentul sau fata de gaini. "Fac ceea ce un cocos face in mod normal, dar cu degetul meu. Este ca un orgasm pentru gaini", a declarat Hansi. Si pentru a da dovada de un adevarat devotament fata de pasarile sale, fermierul, care bea la micul dejun un ou crud cu zahar, a marturisit ca "Hansi este intotdeuna fericit, daca si gainile lui sunt fericite". Dar asta nu este singura placere a barbatului, el avand o mare pasiune pentru a umbla dezbracat pe langa ferma. "Sa fii dezbracat este un lucru minunat", a explicat excentricul.

Niciun comentariu: